ENERGETYKA, RYNEK ENERGII - CIRE.pl - energetyka zaczyna dzień od CIREGłos Enei
Właścicielem portalu jest ARE S.A.
ARE S.A.

PANEL LOGOWANIA

X

SPONSOR SERWISU

SERWIS INFORMACYJNY CIRE 24

Konkurs na stanowisko prezesa zarządu Bogdanki
20.02.2018r. 06:53

Rada nadzorcza LW Bogdanka ogłosiła postępowanie kwalifikacyjne na stanowisko prezesa zarządu spółki.
16 lutego rada nadzorcza LW Bogdanki odwołania Krzysztofa Szlagi z funkcji prezesa zarządu.

Ponadto rada nadzorcza, podjęła uchwałę w sprawie powierzenia funkcji pełniącego obowiązki prezesa zarządu Sławomirowi Karlikowskiemu obecnemu zastępcy prezesa zarządu ds. produkcji, pełniącemu równocześnie funkcję kierownika ruchu Zakładu Górniczego. Sławomir Karlikowski jest związany z LW Bogdanka od 1991 roku, od 2016 roku jako członek zarządu spółki.
Podczas dzisiejszego posiedzenia rady nadzorczej zdecydowano także o wszczęciu postępowania kwalifikacyjnego na stanowisko prezesa zarządu spółki oraz przyjęcia szczegółowych zasad i trybu postępowania kwalifikacyjnego na to stanowisko.

Otwarcie zgłoszeń kandydatów na prezesa spółki nastąpi w dniu 26 lutego 2018 r. o godz. 14.00.

KOMENTARZE ( 2 )

Autor: Krzyś 20.02.2018r. 08:13
Uważajcie tylko na największego szkodnika dla zakładów , który wszędzie wprowadza SAP
ODPOWIEDZ ZGŁOŚ DO MODERACJI

Autor: cyborg 20.02.2018r. 10:14
Czy już wiadomo, kto ten konkurs wygra?
ODPOWIEDZ ZGŁOŚ DO MODERACJI
Dodaj nowy Komentarze ( 2 )